Temel DW bilgilerine ihtiyacım var.

Yeni Mesaj Yeni cevap yaz
Yazan Mesaj
Ekleme zamanı 19:22:38 Temel DW bilgilerine ihtiyacım var. 21 Aralık 2011 Çarşamba

bycompworld şu anda Offline bycompworld

(Üye)

Topl. mesaj: 1

Merhabalar,
Dw kullanmaya yeni başladım öncelikle temel dw bilgilerine ulaşmam gerekiyor.

Esas bugun cıldırtan sorunum: Site anasayfasına diğer sayfalar için menüler yaptım yatay sırayla anasayfa iletişim falan var fakat sayfayı küçülttüğümde tüm yazılar birbirine giriyor ayırsamda sayfa küçük modda iken menü tek sıra halinde duracağına çift sıra oluyor bir türlü düzeltemedim internette çokça farklı dökümanlar var denedim nerdeyse tamamını ama sonuç alamadım.

Teşekkürler.

BYCOMPWORLD

Cevaplar
Ekleme zamanı 22:16:21 Ynt. Temel DW bilgilerine ihtiyacım var. 23 Aralık 2011 Cuma

cagataycicekci şu anda Offline cagataycicekci

(Üye)

cagataycicekci

Topl. mesaj: 154

bence bir link at bakalım ,birde sayfayı küçültmek ile söylemek istediğin nedir? sayfayı nasıl küçültüyorsun... divlerin özellikleir hal olur gibime geliyor ...
bak menu ile ilgili çok güzel bir css dersi var biraz dikat edersen menu ile ilgili gayet güzel bilgilerin olur
http//www.adobegunlugu.com/adobe-eseminerleri-85-gelismi......leri/

Cevapları sırala:
Bu konuya verilmiş toplam 1 cevap bulunmaktadır.
« - 1 - »
Hızlı cevap

Tavsiye: Yazıyı seçerek burdaki stilleri daha rahat uygulayabilirsiniz

Forum Ana Sayfası | Yeni Mesaj yaz | Üyeler | Arama

Git

dwsforum v.3.2 © 2006 by damnation

Şu anda: 8 ziyaretçi siteyi geziyor.

Üye girişi

Kullanıcı e-mail
Parola

Üye ol Üye olmak istiyorum

Parolamı unuttum Şifremi hatırlamıyorum

Üyelik aktivasyon Üyelik aktivasyon

Eklentiler (extensions)

Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...

dreamweaver sayfasi
eXTReMe Tracker

ana sayfa | makaleler | dosyalar | forum | kitaplar | linkler | reklam | iletişim | borsa nakliyat ankara | hisse senetleri | canlı borsa | araba oyunları | nakliyat ankara | ankara evden eve | kalori |

dw.gen.tr © 2012 Tüm hakları saklıdır ®

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!
Macromedia Inc MacromediaTURK Atlantik Bilgisayar