Tablo ile tasarım yapmak
| Yazan |
Mesaj |
20:51:25 |
12 Ocak 2009 Pazartesi
|
emoc007
(Üye)
Topl. mesaj: 4
|
Arkadaşlar Merhaba,
Site tasarımı yaparken çok zorlanıyorum lütfen yardım edin.
Site tasarlarken;
1 Adım : 3 adet table oluşutuyorum.a)banne b)ortasafa c)alt sayfa
2 Adım banner alanı basit bir şekilde hazırladıgım banneri koyuyorum
3 Adım Orta bölümü ikiye bölüyorum sol taraf menülerim,sag taraf ise içerik alanı.
4.Adım; menüülerim için 10 - 15 adet row oluşturuyorm işte sorun burada başlıyor.Sag tarafa table girdiğimde ise sol taraftaki tablolarım bozuluyor aşşadı dogru kayıp gidiyor.
Sorun hakkında açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirm.
Saygılarımla
|
|
|
|
Cevaplar
14:28:13 |
19 Ocak 2009 Pazartesi
|
alphan
(Üye)
Topl. mesaj: 81
|
Bana sayfanızı gönderin bende size düzeltip göndereyim böylece hata olan yeri anlarsınız ama genellikle tablo dizayn en iyi si olmakla göre bana göre tabi en çok yapılan hata td lerin için etabloları koyarken % ve ya pixsel kısımlarından kaynaklanır.
Bana dremwevaerda code kısmından sayfanın tüm kodunu gönderin bende size buraya geri yazayim site üzerinden yaparsak hem herkez faydalanmış olur hemd junk maille uğraşmamış oluruz iyi günler
|
|
|
Arkadaşlar lütfen msne ekleleme talebinde bulunmayın.Soruları form üzerinden sorun zamanım elverdiği sürece cevaplayayim.Böylece cevaplanan sorular diğer arkadaşlar içinde örnek teşkil eder
|
Bu konuya verilmiş toplam 1 cevap bulunmaktadır.
Şu anda: 10 ziyaretçi siteyi geziyor.
Eklentiler (extensions)
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...