| Yazan | Mesaj |
|---|---|
| |
|
|
1. Sorum: Site yaptıktan sonra bunun yönetim bölümünü nasıl yapabiliriiz. Yani Kullanıcı adı tanımlama, parola tanımlama,siteye resim ekleme, resim silme, yazı ekleme, ziyaretçi defter mesajlarına onay verip yayınlama veya silme v.s 2. Sorum:Bir site yaptık ve bu siteye ziyaretçi defteri ekledik ve bu ziyaretçi defterinin süzgeçten geçirilmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirm. 3. Sorum: Site yaparken resim Albümleri nasıl oluşturulur. Şimdilik takıldığım konular bunlar yardımlarınız için çok Teşekkür Ederim şimdiden |
|
|
|
| |
|
|
Alıntı: udpuc Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar. Ben Site yapımı konusunda yeniyim ve siz değerli arkadaşlarıma sorularım olcak beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim. 1. Sorum: Site yaptıktan sonra bunun yönetim bölümünü nasıl yapabiliriiz. Yani Kullanıcı adı tanımlama, parola tanımlama,siteye resim ekleme, resim silme, yazı ekleme, ziyaretçi defter mesajlarına onay verip yayınlama veya silme v.s 2. Sorum:Bir site yaptık ve bu siteye ziyaretçi defteri ekledik ve bu ziyaretçi defterinin süzgeçten geçirilmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirm. 3. Sorum: Site yaparken resim Albümleri nasıl oluşturulur. Şimdilik takıldığım konular bunlar yardımlarınız için çok Teşekkür Ederim şimdiden YARDIM EDECEK KİMSE YOK MU lÜTFEN!!!!! |
|
|
|
|
| |
|
|
ben sana bir soru sorayım durumu anla .. biilgisayar nedir nasıl bir işletim sistemi yapabilirim. |
|
|
|
Şu anda: 8 ziyaretçi siteyi geziyor.
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...