Site Yönetimi

Yeni Mesaj Yeni cevap yaz
Yazan Mesaj
Ekleme zamanı 14:22:17 Site Yönetimi 17 Ekim 2010 Pazar

udpuc şu anda Offline udpuc

(Üye)

Topl. mesaj: 2

Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar. Ben Site yapımı konusunda yeniyim ve siz değerli arkadaşlarıma sorularım olcak beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim.
1. Sorum: Site yaptıktan sonra bunun yönetim bölümünü nasıl yapabiliriiz. Yani Kullanıcı adı tanımlama, parola tanımlama,siteye resim ekleme, resim silme, yazı ekleme, ziyaretçi defter mesajlarına onay verip yayınlama veya silme v.s
2. Sorum:Bir site yaptık ve bu siteye ziyaretçi defteri ekledik ve bu ziyaretçi defterinin süzgeçten geçirilmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirm.
3. Sorum: Site yaparken resim Albümleri nasıl oluşturulur. Şimdilik takıldığım konular bunlar yardımlarınız için çok Teşekkür Ederim şimdiden wink

Cevaplar
Ekleme zamanı 08:39:53 Ynt. Site Yönetimi 18 Ekim 2010 Pazartesi

udpuc şu anda Offline udpuc

(Üye)

Topl. mesaj: 2

Alıntı: udpuc

Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar. Ben Site yapımı konusunda yeniyim ve siz değerli arkadaşlarıma sorularım olcak beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim.
1. Sorum: Site yaptıktan sonra bunun yönetim bölümünü nasıl yapabiliriiz. Yani Kullanıcı adı tanımlama, parola tanımlama,siteye resim ekleme, resim silme, yazı ekleme, ziyaretçi defter mesajlarına onay verip yayınlama veya silme v.s
2. Sorum:Bir site yaptık ve bu siteye ziyaretçi defteri ekledik ve bu ziyaretçi defterinin süzgeçten geçirilmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirm.
3. Sorum: Site yaparken resim Albümleri nasıl oluşturulur. Şimdilik takıldığım konular bunlar yardımlarınız için çok Teşekkür Ederim şimdiden wink

YARDIM EDECEK KİMSE YOK MU lÜTFEN!!!!! cry :cry: cry :cry: cry

Ekleme zamanı 11:15:47 Ynt. Site Yönetimi 24 Ekim 2010 Pazar

cagataycicekci şu anda Offline cagataycicekci

(Üye)

cagataycicekci

Topl. mesaj: 157

ben sana bir soru sorayım durumu anla .. biilgisayar nedir nasıl bir işletim sistemi yapabilirim.

:) EMİNİM BİLSEN BİLE CEVABI YAZMAK İÇİN TÜM FORUMU BURAYA KOPYALAMAN GEREKİR.... :)

hocam iyisin hoşsunda senin yardıma değil sağlam bir hocaya ihtiyacın var. admin paneli için dinamik yazılım dillerinden birni kullanman gerekiyor ole iki üç satırlık bir şey mi sanıyorusn öyle sanıyorsan bırak bir bilene git yapsın . yıllar süren bir çaba ile bazı şeyler yapılır. dreamweaver bir çok kodlamayı sizin için yapar ancak ne yaptıracağını dahi bilmiyorsan bu şekilde bir konu açacağına azıcık oku. senin yerine forumu da biz mi okuyalım yani???

Cevapları sırala:
Bu konuya verilmiş toplam 2 cevap bulunmaktadır.
« - 1 - »
Hızlı cevap

Tavsiye: Yazıyı seçerek burdaki stilleri daha rahat uygulayabilirsiniz

Forum Ana Sayfası | Yeni Mesaj yaz | Üyeler | Arama

Git

dwsforum v.3.2 © 2006 by damnation

Şu anda: 8 ziyaretçi siteyi geziyor.

Üye girişi

Kullanıcı e-mail
Parola

Üye ol Üye olmak istiyorum

Parolamı unuttum Şifremi hatırlamıyorum

Üyelik aktivasyon Üyelik aktivasyon

Eklentiler (extensions)

Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...

dreamweaver sayfasi
eXTReMe Tracker

ana sayfa | makaleler | dosyalar | forum | kitaplar | linkler | reklam | iletişim | borsa nakliyat ankara | hisse senetleri | canlı borsa | araba oyunları | nakliyat ankara | ankara evden eve | kalori |

dw.gen.tr © 2012 Tüm hakları saklıdır ®

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!
Macromedia Inc MacromediaTURK Atlantik Bilgisayar