site yayınlama sorunu

Yeni Mesaj Yeni cevap yaz
Yazan Mesaj
Ekleme zamanı 01:09:30 site yayınlama sorunu 21 Temmuz 2010 Çarşamba

clamarandj şu anda Offline clamarandj

(Üye)

Topl. mesaj: 1

arkadaşlar sitem hazır durumda domainim ve hostingimde hazır herşey ok
ancak tek sorun var siteyi yayınlamayı beceremedim bu konuda profesyonel yardıma ihtiyacım var

nedir ne değildir hiç bişey anlamadım acil yardım gerekiyor

Cevaplar
Ekleme zamanı 20:57:16 Ynt. site yayınlama sorunu 21 Temmuz 2010 Çarşamba

gokh2o şu anda Offline gokh2o

(Site sahibi)

Topl. mesaj: 320

www klasorune atarsanız siteniz yayınlanır

http://www.uniyasam.org ***
http//www.trsozluk.org
/* by gokh2o */

Ekleme zamanı 15:47:29 Ynt. site yayınlama sorunu 29 Temmuz 2010 Perşembe

cagataycicekci şu anda Offline cagataycicekci

(Üye)

cagataycicekci

Topl. mesaj: 152

Lokalde hazırlanmış bir web sitesini yayınlarken ilk olarak domain (alan adının) bağlı olduğu dns lerin kiraladığınız hostingin dns `lerine yönlenmiş olması gerekmektedir. bu gerçekleştikten sonra hostinge verilen şifre ve kullanıcı adı ile bağlanabilirsiniz. bağlanmak için internet exploreri kullanabileceğiniz gibi daha hızlı işlem yapmanızı sağlayan cuteftp veya flashfxp gibi bir program aracılığı ile hostinginize bağlanırsınız. Bundan sonra karşınıza hosting özelliklerinize bağlı olarak
Public_html klasörü veya httpdocs klasörü veya wwwroot vb klasör isimleirnden birinin çıkması gerekir. diğer kalsörleri bu aşamada dikkate almanıza gerek yoktur. sitenizi yani lokalde oluşturduğunuz dosyaları bu klasörlerden hangisi varsa, onun içine atacaksınız. sitenizin alan adını yazdığınız artık açılacaktir. bu ksımda öneml ibi rayrıntı vardır. eğer resim dosyaları gözükmüyorsa resim dosyalarının kaynak yollarını kontrol edin bilgisayarınızın her hangi bir yerinde olan dosyalar lokalde gözükür ancak hostinginizde gözükmez unutmayın hosting sizin bilgisayarınızdan farklı bir bilgisayardır, dolayısı ile resim yolları birbirini tutmaz tüm site çalışmanızı bir klasör içersinde yapmanız gerekir ve resim yollarını bu klasör içersindeki kadarı işinizi görür c://inetpub/wwwroot/sitem/resimler/ornekresim.jpg yerine sitem klasörünü hosta atacaksanız resimler/ornekresim.jpg şeklinde yolu seçmeniz gerekir.
genellikle acces veri tabanı ve resim yada dosya upload özelliği olan dinamik bir site yaptıysanız bu klasör ve veritabanının chmod ayarlarını 777 yapmanız gerekir.

Cevapları sırala:
Bu konuya verilmiş toplam 2 cevap bulunmaktadır.
« - 1 - »
Hızlı cevap

Tavsiye: Yazıyı seçerek burdaki stilleri daha rahat uygulayabilirsiniz

Forum Ana Sayfası | Yeni Mesaj yaz | Üyeler | Arama

Git

dwsforum v.3.2 © 2006 by damnation

Şu anda: 8 ziyaretçi siteyi geziyor.

Üye girişi

Kullanıcı e-mail
Parola

Üye ol Üye olmak istiyorum

Parolamı unuttum Şifremi hatırlamıyorum

Üyelik aktivasyon Üyelik aktivasyon

Eklentiler (extensions)

Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...

dreamweaver sayfasi
eXTReMe Tracker

ana sayfa | makaleler | dosyalar | forum | kitaplar | linkler | reklam | iletişim | borsa nakliyat ankara | hisse senetleri | canlı borsa | araba oyunları | nakliyat ankara | ankara evden eve | kalori |

dw.gen.tr © 2012 Tüm hakları saklıdır ®

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!
Macromedia Inc MacromediaTURK Atlantik Bilgisayar