| Yazan | Mesaj |
|---|---|
| |
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
Aşağıdaki Extensionlar işinizi görecektir |
|
|
|
iyi çalışmalar |
| |
|
|
Merhaba, |
|
|
|
|
| |
|
|
evet zaten sayfana başka türlü video ekleyemezsin. |
|
|
|
iyi çalışmalar |
| |
|
|
birde .flv (Flash Video) dene, |
|
|
|
|
| |
|
|
Arkadaşlar ben .wmv uzantılı bir videoyu web sayfama koymak istiyorum yalnız direk web sayfamda oynamasını istiyorum. |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. Sayfaya Video Ekleme peki wmv eklemek için ne önerirsiniz? Bir linke tıkladığında windows media playerda açılsın ya da indir diye bi link olsun, indirsin kullanıcı istiyorum. Nasıl yapabiliriM? |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. Sayfaya Video Ekleme <a href="ders78.wmv">Dersi izle</a> seklinde yazdım otomatik olarak acildı |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. Sayfaya Video Ekleme arkadaşlar ben siteme video yukledım.fakat video dolana kadar beklemek zorunda kalıyor bunun la ılgılı bır bılgısı olan varmı lutfen. |
|
|
|
cey |
| |
|
|
Mesaj: Ynt. Sayfaya Video Ekleme Arkadaşlar bi Flash web sitesi editliyorum bunun için de dreamweaver cs5 kullanıyorum. sitemde değişik bölümler var mesela. ana sayfa ürünler hakkımızda iletişim gibi… anasayfa dışındaki hiçbir menüye video ekleyemiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim? ürünler menüsünü videolarla doldurmak, hakkımızda menüsünü müziklerle doldurmak istiyorum. kısacası farklı sayfalara video ve müzik eklemek istiyorum, video eklediğimde giriş sayfasında çıkıyor. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler… |
|
|
|
Şu anda: 9 ziyaretçi siteyi geziyor.
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...