Resim üzerine resim veya video eklemek ?
| Yazan |
Mesaj |
15:08:13 |
27 Ocak 2011 Perşembe
|
onur31
(Üye)
Topl. mesaj: 2
|
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Dreamweaver a yeni başlayan birisi olarak şunu sormak istiyorum. Photoshop da tasarlamış oldugum web sitemi ayrı ayrı her bölgesini kaydettim. Sonrasında Dreamwaver'da aktardım. Örneğin banner üzerine anasayfa butonumu yerleştirmek istiyorum. Veya hazırlamış oldugum sayfamda, videomu yüklemiş olduğum sitenin bana verdiği linki, resimin üzerinde oynatmak istiyorum. Bunları nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla.
|
|
|
|
Cevaplar
06:54:01 |
29 Ocak 2011 Cumartesi
|
onur31
(Üye)
Topl. mesaj: 2
|
Yardımcı olabilecek kimse yokmu arkadaşlar ?? :(
|
|
|
|
19:01:13 |
29 Ocak 2011 Cumartesi
|
yesil16
(Üye)
Topl. mesaj: 1
|
YEŞİL METAL[b][/b][img][/img]
|
|
|
|
11:05:17 |
30 Ocak 2011 Pazar
|
cagataycicekci
(Üye)

Topl. mesaj: 157
|
bunun için dreamweaverin css bölümü ve hazır butonları var burdan bakabilirsin..
ayrıca konu ile ilgili yardımcı olacak bir diğer konu layerler ve z index değerleri bu konuda üst üstte gelecek resim video gibi nesneler ileilgili sana yardımcı olabilir.
bunun yanında aslında dreamweaverde rolever resim özelliğini kullanrak ta butonları yada resimleri farklı bir şekilde kullanabilirsin
|
|
|
|
Bu konuya verilmiş toplam 3 cevap bulunmaktadır.
Şu anda: 10 ziyaretçi siteyi geziyor.
Eklentiler (extensions)
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...