PHP & Dreamweaver & Develper Toolbox
| Yazan |
Mesaj |
16:20:42 |
10 Ocak 2011 Pazartesi
|
emin2277
(Üye)
Topl. mesaj: 1
|
Selalmlar öncelikle arkadaşlar...
Konunun sitede herhangi bir yerde olduğunu sanmıyorum o sebeple site içinde araştırmadan açıyorum. Nette aramadığım yer kalmadı bu arada belirtmek isterim.
Çalıştığım firma için kendi aramızda elimizdeki ürünleri görebilmek adına küçük bir stok programı hazırladım. bunun için PHP sayfalar kullandım. Dreamweaver CS4 ve Developer Toolbox kullanarak oluşturudum sayfalarımı. Takıldığım yer ise aynı ürüne adet eklemek ya da adet düşmek... herhangi bir düzenleme sayfasına girip mevcut adet üzerinde oynama yaparak değilde direk eklenecek adet miktarını girip mevcut bakiyenin üzerine ilave edilmesini sağlamak istiyorum. Takıldığım bir yer daha var aynı ürünün farklı renklerini girip listelemeye kalktığımda aynı ürünü farklı bir ürün gibi listeleyebiliyorum. oysa ben ürünü tek görüp üzerine tıkladığımda siyah 2 ad., kırmızı 2 ad şeklinde görmek istiyorum. Dreamweaverda bunu yapmanın kesin bir yolu vardır fakat ben bulamadım... yardımlarınız olursa çok sevinirim ve şimdiden teşekkür ederim...
|
|
|
|
Cevaplar
|
Henüz hiç Cevap eklenmemiş
|
Bu konuya verilmiş toplam 0 cevap bulunmaktadır.
Şu anda: 12 ziyaretçi siteyi geziyor.
Eklentiler (extensions)
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...