okul sitesi tasarımı yapıyorum. lütfen yardım

Yeni Mesaj Yeni cevap yaz
Yazan Mesaj
Ekleme zamanı 13:25:33 okul sitesi tasarımı yapıyorum. lütfen yardım 01 Ağustos 2010 Pazar

fenci27 şu anda Offline fenci27

(Üye)

Topl. mesaj: 4

mrb arkadaşlar. ben okulumun site tasarımını yapıyorum bir iki konuda zorlanıyorum.
1.konu: yaptığım dirimviver sitesinde soldan sağa doğru kayan yazı eklemek istiyorum fakat beceremedim. acaba kayan yazıları fılaşta yapıp eklemem mi gerekiyor yoksa drimviverde yapılabiliyomu
2.konu: yaptığım sitede sol tarafa okulla ilgili bazı başlıklar ekledim( örn. anasayfa
misyonuuz
vizyonumuz
personel )
gibi başlıklar ekledim benim burda yapmak istediğim personel kısmını mausla geldiğimde( yalnız tıklamadan) onun üzerinde 2 veya üç başlık daha gösterilmesini iztiyorum
fakat bu sorunları nasıl yapmam gerektiğini beceremiyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Cevaplar
Ekleme zamanı 03:15:50 Ynt. okul sitesi tasarımı yapıyorum. lütfen yardım 02 Ağustos 2010 Pazartesi

gokh2o şu anda Offline gokh2o

(Site sahibi)

Topl. mesaj: 320

Hocam bence sen bu konuyu bırak. :)

http://www.uniyasam.org ***
http//www.trsozluk.org
/* by gokh2o */

Ekleme zamanı 03:40:01 Ynt. okul sitesi tasarımı yapıyorum. lütfen yardım 02 Ağustos 2010 Pazartesi

furkyy şu anda Offline furkyy

(Üye)

Topl. mesaj: 1

bence bol bol kitap oku:::))

Ekleme zamanı 11:08:33 Ynt. okul sitesi tasarımı yapıyorum. lütfen yardım 02 Ağustos 2010 Pazartesi

(Üye)

bırak demekle olmuyor. yapmam gerekiyor

Ekleme zamanı 15:59:33 Ynt. okul sitesi tasarımı yapıyorum. lütfen yardım 02 Ağustos 2010 Pazartesi

cagataycicekci şu anda Offline cagataycicekci

(Üye)

cagataycicekci

Topl. mesaj: 152

Öncelikle kolay gelsin
web dünyası farklıdır. Masa üstü yazıllımlarına benzemez. gerçekten seversen geri dönemezsin uykuların kaçar, matix olayı gibi yani .......kırmızı hap mavi hap olayı, arkadaşlar mavi hapı iç , kendi dünyana geri dön demişler :);
yok illa kırmızı hapı içeceksen, bunu yapıcam diyorsan dersleri okuyarak görsel eğitimleri takip ederek bu siteden çok şey öğrenebilirsin ...ve google babaya bol bol doğru soruları sorarak, hedeflerine ulaşabilirsin.
sorduğun basit soruların cevaplarıda sitede mevcut ama ben yinede yardımcı olayım....
1.sorunun cevabı marquee bununla basit bir şekilde halledebilirsin.
Kullanımı:
<marquee direction="left" width="100%" height="150" >buraya ne yazarsan sola doğru kayar resim vs ne eklersen ekle hepsi sola doğru kayar height yükseklik yazdığın yazının yada layduğun resmin boyutuna göre ayarların genişlik alana göre tamamını kaplayacak şekilde yüzdeyz yani 100% direction yazan yere hiç bir şey koymasanda dafeult değeri left yani sola doğrudur up yukarı doğru down aşağı doğru right ta righta doğru</marquee>

2. sorunun cevabı: dreamweaver ile yapılırken çok basittir.
cs3 için yazıyorum çoğundada aynıdır
insert (ekle ) menusu vardır dreamweaverde ustte ordan tıkladığında mizanpaj nesneleri menusu açılır üzerine geldiğindede spry menu çubuğu seçeneği vardır onu tıklarsın sorer dikeymi olsun yataymı diye seçersin istediğin şekilde menu otomatikmen oluşur

sole anlatayım: ekle menusut-->mizanpaj nesneleri--->spry menu çubuğu

olduda bitti. artık düzenlemelerini yaparsın...
ornek:
http//ereglibilgisayar.com/ornek.php
not : bu url kendi kendini 48 saat iinde yok edecektir..... :)

Ekleme zamanı 22:57:20 Ynt. okul sitesi tasarımı yapıyorum. lütfen yardım 02 Ağustos 2010 Pazartesi

(Üye)

öok teşekkür ederim Allah raazı olsun. hemen uğraşmaya başlıyorum. senin dediğin gibi hakikaten uykularım kaçıyo:)

Cevapları sırala:
Bu konuya verilmiş toplam 5 cevap bulunmaktadır.
« - 1 - »
Hızlı cevap

Tavsiye: Yazıyı seçerek burdaki stilleri daha rahat uygulayabilirsiniz

Forum Ana Sayfası | Yeni Mesaj yaz | Üyeler | Arama

Git

dwsforum v.3.2 © 2006 by damnation

Şu anda: 9 ziyaretçi siteyi geziyor.

Üye girişi

Kullanıcı e-mail
Parola

Üye ol Üye olmak istiyorum

Parolamı unuttum Şifremi hatırlamıyorum

Üyelik aktivasyon Üyelik aktivasyon

Eklentiler (extensions)

Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...

dreamweaver sayfasi
eXTReMe Tracker

ana sayfa | makaleler | dosyalar | forum | kitaplar | linkler | reklam | iletişim | borsa nakliyat ankara | hisse senetleri | canlı borsa | araba oyunları | nakliyat ankara | ankara evden eve | kalori |

dw.gen.tr © 2012 Tüm hakları saklıdır ®

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!
Macromedia Inc MacromediaTURK Atlantik Bilgisayar