okul sitesenin tasarımını yapıyorum lütfen yardım
| Yazan |
Mesaj |
13:39:44 |
01 Ağustos 2010 Pazar
|
fenci27
(Üye)
Topl. mesaj: 4
|
mrb arkadaşlar. ben okulumun site tasarımını yapıyorum bir iki konuda zorlanıyorum.
1.konu: yaptığım dirimviver sitesinde soldan sağa doğru kayan yazı eklemek istiyorum fakat beceremedim. acaba kayan yazıları fılaşta yapıp eklemem mi gerekiyor yoksa drimviverde yapılabiliyomu
2.konu: yaptığım sitede sol tarafa okulla ilgili bazı başlıklar ekledim( örn. anasayfa
misyonuuz
vizyonumuz
personel )
gibi başlıklar ekledim benim burda yapmak istediğim personel kısmını mausla geldiğimde( yalnız tıklamadan) onun üzerinde 2 veya üç başlık daha gösterilmesini iztiyorum
fakat bu sorunları nasıl yapmam gerektiğini beceremiyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
|
|
|
|
Cevaplar
15:26:07 |
02 Ağustos 2010 Pazartesi
|
MadTR
(Üye)

Topl. mesaj: 44
|
Mesaj: Ynt. okul sitesenin tasarımını yapıyorum lütfen yardım
Yanlış Vermiş Olmayayım Ama 2. Konu Galiba Flash La Yapıp Ekliceksin Ama Tam Emin Değilim Bu Konuda Daha Bilgili Olan Üyelerimizin Cevaplarını bekle
|
|
|
|
15:34:02 |
16 Ağustos 2010 Pazartesi
|
dmkol
(Üye)
Topl. mesaj: 2
|
Mesaj: Ynt. okul sitesenin tasarımını yapıyorum lütfen yardım
Birinci sorunuzun cevabını vereyim öncelikle kayan yazı DW de yapılır.
Alttaki kod üstüne geldiğinizde durur.
Panoya kopyala <marquee scrollamount="2" scrolldelay="40" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()">Yazınız....</marquee>
<marquee scrollamount="2" scrolldelay="40" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()">Yazınız....</marquee>
Eğer durmadan gitmesini istiyorsanız alttaki kodu kullanın.
Panoya kopyala<marquee>yazınız....</marquee>
<marquee>yazınız....</marquee>
Eğer aşyadan yukarı bir pano hazırlayacaksan.
Panoya kopyala<marquee direction="up" scrollamount=3 scolldelay=40 height=200 onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()"><center><b>yazınız... </b></center></marquee
<marquee direction="up" scrollamount=3 scolldelay=40 height=200 onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()"><center><b>yazınız...</b></center></marquee
ikinci sorunuz açılabilir menü bu uygulamayı DW de yapmayı bilmiyorum ancak başka bir program yardımıyla güzel bir menü hazırlıya bilirsin harika bir program öneriyorum Sothink DHTML Menu 9 burada açılabilir menüyü yaparsın her türlü şeyi düzlersin oldukça basit ir program zaten :)
|
|
|
|
Bu konuya verilmiş toplam 2 cevap bulunmaktadır.
Şu anda: 10 ziyaretçi siteyi geziyor.
Eklentiler (extensions)
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...