okul sitesenin tasarımını yapıyorum lütfen yardım

Yeni Mesaj Yeni cevap yaz
Yazan Mesaj
Ekleme zamanı 13:39:44 okul sitesenin tasarımını yapıyorum lütfen yardım 01 Ağustos 2010 Pazar

fenci27 şu anda Offline fenci27

(Üye)

Topl. mesaj: 4

mrb arkadaşlar. ben okulumun site tasarımını yapıyorum bir iki konuda zorlanıyorum.

1.konu: yaptığım dirimviver sitesinde soldan sağa doğru kayan yazı eklemek istiyorum fakat beceremedim. acaba kayan yazıları fılaşta yapıp eklemem mi gerekiyor yoksa drimviverde yapılabiliyomu
2.konu: yaptığım sitede sol tarafa okulla ilgili bazı başlıklar ekledim( örn. anasayfa
misyonuuz
vizyonumuz
personel )
gibi başlıklar ekledim benim burda yapmak istediğim personel kısmını mausla geldiğimde( yalnız tıklamadan) onun üzerinde 2 veya üç başlık daha gösterilmesini iztiyorum
fakat bu sorunları nasıl yapmam gerektiğini beceremiyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Cevaplar
Ekleme zamanı 15:26:07 Ynt. okul sitesenin tasarımını yapıyorum lütfen yardım 02 Ağustos 2010 Pazartesi

MadTR şu anda Offline MadTR

(Üye)

MadTR

Topl. mesaj: 44

Mesaj: Ynt. okul sitesenin tasarımını yapıyorum lütfen yardım

Yanlış Vermiş Olmayayım Ama 2. Konu Galiba Flash La Yapıp Ekliceksin Ama Tam Emin Değilim Bu Konuda Daha Bilgili Olan Üyelerimizin Cevaplarını bekle

Ekleme zamanı 15:34:02 Ynt. okul sitesenin tasarımını yapıyorum lütfen yardım 16 Ağustos 2010 Pazartesi

dmkol şu anda Offline dmkol

(Üye)

Topl. mesaj: 2

Mesaj: Ynt. okul sitesenin tasarımını yapıyorum lütfen yardım

Birinci sorunuzun cevabını vereyim öncelikle kayan yazı DW de yapılır.

Alttaki kod üstüne geldiğinizde durur.
Panoya kopyala

1. <marquee  scrollamount="2" scrolldelay="40" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()">Yazınız....</marquee>
  2.  

Eğer durmadan gitmesini istiyorsanız alttaki kodu kullanın.
Panoya kopyala
  1. <marquee>yazınız....</marquee>
  2.  

Eğer aşyadan yukarı bir pano hazırlayacaksan.
Panoya kopyala
  1. <marquee direction="up" scrollamount=3 scolldelay=40 height=200 onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()"><center><b>yazınız...</b></center></marquee

ikinci sorunuz açılabilir menü bu uygulamayı DW de yapmayı bilmiyorum ancak başka bir program yardımıyla güzel bir menü hazırlıya bilirsin harika bir program öneriyorum Sothink DHTML Menu 9 burada açılabilir menüyü yaparsın her türlü şeyi düzlersin oldukça basit ir program zaten :)

Hayat bazen yiğen xD

Cevapları sırala:
Bu konuya verilmiş toplam 2 cevap bulunmaktadır.
« - 1 - »
Hızlı cevap

Tavsiye: Yazıyı seçerek burdaki stilleri daha rahat uygulayabilirsiniz

Forum Ana Sayfası | Yeni Mesaj yaz | Üyeler | Arama

Git

dwsforum v.3.2 © 2006 by damnation

Şu anda: 10 ziyaretçi siteyi geziyor.

Üye girişi

Kullanıcı e-mail
Parola

Üye ol Üye olmak istiyorum

Parolamı unuttum Şifremi hatırlamıyorum

Üyelik aktivasyon Üyelik aktivasyon

Eklentiler (extensions)

Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...

Google
eXTReMe Tracker

ana sayfa | makaleler | dosyalar | forum | kitaplar | linkler | reklam | iletişim | borsa nakliyat ankara | hisse senetleri | canlı borsa | araba oyunları | nakliyat ankara | ankara evden eve | kalori |

dw.gen.tr © 2012 Tüm hakları saklıdır ®

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!
Macromedia Inc MacromediaTURK Atlantik Bilgisayar