| Yazan | Mesaj |
|---|---|
| |
|
|
2 sorum olucak Birincisi CD ile dağıtılmak üzere Dreamweaver'da HTML formatında bir katalog hazırlıyorum. Katalogta menuleri Sothing DHTML Menu 9 programı ile oluşturdum. program üzerinden sayfa linklerini verdim ve html sayfasına entegre ettim fakat html sayfalarımı toplu olarak biriktirdigim klasörü farklı bir dizine kopyaladıgımda menudeki yolların degişmediginden dolayı calışmadıgını gördum bu programı kullanan arkadaslar acaba ne yapmalıyım cunku ben bu sayfaları CD ye yazıp dagıtacagım o zmnda menuler calısmayacaktır buyuk ihtimalle ikinci sorum ise sayfama ekledigim java script ve flash dosylarının ozellikle ekledigim bu menunun sayfayı ie'de açtıgımda sarı uyarı cubuguna izin ver dedikten sonra goruntulendigini goruyorum bunun olmaması için acaba html de ne gibi degişiklikler yapabilirim ben direk goruntulensin istiyorum. Şimdiden tesekkurler... |
|
|
|
| |
|
|
dizin kullanırsan sorun giderilir. |
|
|
|
http://www.uniyasam.org *** |
| |
|
|
sabit bir dizin kullanma sansım olmayacakki |
|
|
|
Şu anda: 8 ziyaretçi siteyi geziyor.
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...