DW ile gönderilen formdaki boş alana özel uyarı mesajı

Yeni Mesaj Yeni cevap yaz
Yazan Mesaj
Ekleme zamanı 20:05:05 DW ile gönderilen formdaki boş alana özel uyarı mesajı 15 Mart 2011 Salı

pispisikopat şu anda Offline pispisikopat

(Üye)

Topl. mesaj: 4

Mesaj: DW ile gönderilen formdaki boş alana özel uyarı mesajı

merhaba
dw ile bir form olusturdum, veritabanına yazma, listeleme, düzenleme silme vs konusunda sorun yok ancak formdaki ad soyad veya diğer alanlara bir şey yazmadan boş olarak gonder e basınca

Column 'isim' cannot be null

hatası veriyor normal olarak.

peki;
ben bu durumda yukarıda yazan hata yerine kendi istediğim bir hata mesajını nasıl eklerim. mesela "ad alanı boş bırakılamaz, doldurmak zorunludur" vb. gibi.

yardımcı olursanız sevinirim.

başarılar.

Cevaplar
Ekleme zamanı 14:08:21 Ynt. DW ile gönderilen formdaki boş alana özel uyarı mesajı 21 Mart 2011 Pazartesi

cagataycicekci şu anda Offline cagataycicekci

(Üye)

cagataycicekci

Topl. mesaj: 157

Mesaj: Ynt. DW ile gönderilen formdaki boş alana özel uyarı mesajı

bu formun içindeki sayfayı aç genelde bunun içinde olur ctrl-f ile yukarıda değiştireceğin cümleyi arat ne yazmasını istiyorsan değiştir kaydet...
eğer farklı bir dosyada ise script içinden onu bul ordan değiştir benim bildiğim aynı sayfada oluyor

Cevapları sırala:
Bu konuya verilmiş toplam 1 cevap bulunmaktadır.
« - 1 - »
Hızlı cevap

Tavsiye: Yazıyı seçerek burdaki stilleri daha rahat uygulayabilirsiniz

Forum Ana Sayfası | Yeni Mesaj yaz | Üyeler | Arama

Git

dwsforum v.3.2 © 2006 by damnation

Şu anda: 11 ziyaretçi siteyi geziyor.

Üye girişi

Kullanıcı e-mail
Parola

Üye ol Üye olmak istiyorum

Parolamı unuttum Şifremi hatırlamıyorum

Üyelik aktivasyon Üyelik aktivasyon

Eklentiler (extensions)

Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...

Google
eXTReMe Tracker

ana sayfa | makaleler | dosyalar | forum | kitaplar | linkler | reklam | iletişim | borsa nakliyat ankara | hisse senetleri | canlı borsa | araba oyunları | nakliyat ankara | ankara evden eve | kalori |

dw.gen.tr © 2012 Tüm hakları saklıdır ®

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!
Macromedia Inc MacromediaTURK Atlantik Bilgisayar