| Yazan | Mesaj |
|---|---|
| |
|
|
ben dw ile evrak kayıt programı yaptım yaptığım sayfada list box sım var burada yaklaşık 20 adet ilin ismi var. (listbox taki bilgiler veritabanından geliyor.) genelde yazışmaları biz buralarla yapıyoruz. güzel çalışıyor yazdıklarımızı accesse kaydediyor. benim sorunum bundan sonra başlıyor. bazen listedeki ilin dışında başka il eklemem gerekiyor bunun için bir sayfa daha hazırladım bu sayfada İNSERT RİCORD yapıyor ve veritabanındaki iller kısmına ekliyor. tek başına ayrı ayrı iki programda çalışıyor. fakat ben birinci sayfada link koydum linke tıklanınca birinci sayfanın altında ikinci sayfanın açılmasını istiyorum. ancak ADSIZ.JPG teki gibi bir hata veriyor. yardımlarınız için tşk ediyorum. |
|
|
|
Alperen |
| |
|
|
Bu hata nın nedeni aynı sayfa içinde aynı adda birden fazla recordset tanımlamandan dolayı olabilir. O sana sayfanın gösterdiği satırdagi mm diye başlayan kodu sil bir de öyle dene :) umarım işine yarar |
|
|
|
Herkesin Öğrenecek ve Öğretecek Bilgileri Vardır. |
| |
|
|
Hatanın nedeni recordset lere aynı isim vermenden de kaynaklanabilir ama bana sorarsan |
|
|
|
http://www.uniyasam.org *** |
| |
|
|
Teşekkür ederim denildiği gibi recordsetlere aynı ismi vermemden kaynaklanmış. |
|
|
|
Alperen |
| |
|
|
bi sorum daha olacak dw da arama motoru nasıl yapabilirim. teşekkürler. |
|
|
|
Alperen |
Şu anda: 8 ziyaretçi siteyi geziyor.
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...