| |
|
|
Mesaj: Ynt. dreamweaverda bir kutu içinde kayan yazı Slm ben bu olayaı frontpage te yapıyorum yani dreamweaver da hazırladığım sayfayı fp de son işlem olarak editleyip kayan yazıyı yaratıp bırakıyorum extention la filan uğraşma sana tavsiye veya bu olayı yaratmaya yarayan java scriptler var onlarıda çok kolay bulabilirsin... |
|
|
|
Hayat bir gün istedi?im gibi olacak! |
| |
|
|
Mesaj: Ynt. dreamweaverda bir kutu içinde kayan yazı selam aşagıdaki kodları sayfanda görünmesini istediğin yere ekle |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. dreamweaverda bir kutu içinde kayan yazı merhaba,
|
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. dreamweaverda bir kutu içinde kayan yazı Marquee adlı extension yine kayan yazı olayını hallediyor ve @bycorsa arkadaşımızın yaptığı işi kolaylaştırıyor. |
|
|
|
iyi çalışmalar |
| |
|
|
Mesaj: Ynt. dreamweaverda bir kutu içinde kayan yazı beyler duyurular gibi aşağıdan yukarıya doğrru birden çok yazı için ne yapabiliriz? |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. dreamweaverda bir kutu içinde kayan yazı en güzel yöntem bycorsa'nın dediği gibi marquee :) |
|
|
|
_WebPrate_ |
| |
|
|
Mesaj: Ynt. dreamweaverda bir kutu içinde kayan yazı Alıntı: okeyyy beyler duyurular gibi aşağıdan yukarıya doğrru birden çok yazı için ne yapabiliriz? Bycorsa 'nın yazdığı kodlara bakarsan sana yardımcı olur. |
|
|
|
_WebPrate_ |
Şu anda: 12 ziyaretçi siteyi geziyor.
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...