| |
|
|
Mesaj: Ynt. MySQL Bağlantı hatası butip sorunlarla hostun yetkilendirmesinde karşılaşıyor. hostingin safe mod ayarları dsn bağlantı yetilendirmesinden kaynaklanan hatalar bu şekilde bağlantı sorunlarına neden olabiliyor genelde de sorun sizden diyorlar sizin srununuza benzer bir sorun yaşamıştım joomla bağlanıyor ama dreamveaver bağlanamıyordu. sorun hosttaydı sonradan düzelttiler ... |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. MySQL Bağlantı hatası Olmuyor. MySQL bağlantısı için Php MySQL i seçtim. Yine aynı hata. sadece şifre alanına "a" yazsam sonra databaseyi seçmek için "seç" düğmesine bassam aynı hata, tüm bilgileri doğru girsem aynı hata. Asp, Php aynı hatalar. Ama nasıl oluyorsa PhpBB kardeşim bağlanıyor. Zaten sunucum PhpBB ile %100 uyumluymuş. |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. MySQL Bağlantı hatası Hocam başka bir hosting deneme şansın varmı, senin sorunun hosting safe mod ayarlarından olabilir safemod ayalarını değiştirip tekrar denersen büyük ihtimal sorun çözülür. benim tavsiyem başka bir hostinge geçerek denemen uygun fiyatlı resellerler var onları kullanırsan bu tip sorunları yaşamazsın, |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. MySQL Bağlantı hatası Hostumda Safe Mode kullanılmıyormuş. |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. MySQL Bağlantı hatası ne sitesi yapıyorsun bu arada bir link atarmısın... hani ödev falanmı yoksa profosyonel olarak mı uğraşıyorsun... |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. MySQL Bağlantı hatası Ödev değil. Kendi ofisimiz için bir web sitesi yapmaya çalışıyorum. Ben bir ATL Öğrencisiyim Bu sene ASP yi gördük. Sadece localden Microsoft Access veritabanına bağlandık |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. MySQL Bağlantı hatası lokalden farklıdır acces ile bağlanacaksan pleski açacaksın paralel plesk kullanıyor olması lazım orda odbc yada odbc dsn var ordan bir dsn oluşturacaksın path isteyecek orayada akses veritabanın sunucuda ki yolunu yazacaksın.... |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. MySQL Bağlantı hatası bunlar karışık gelebilir ama amac serverde accesin gercek yolunu bulup düzgün dsn oluşturmak sunucu asp de destekliyorsa diye accese geç dedim , desteklemiyorsa... aklıma başka bir şey gelmiyor şu an için host aldığın yerde sağlam ya çaresiz kaldım :( |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. MySQL Bağlantı hatası Allah razı olsun kardeş çok yardım etmeye çalışıyorsun. Hostumda DSN kurmak için yardım istemiştim, fakat zaten ODBC DSN ler kurulu dediler. |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. MySQL Bağlantı hatası cevreplanlama.com/info.txt bu dosyayı indir txt yerine php olarak kaydet sunucunun ana klasörüne at sonrada bana linki yolla bir bakayım duruma göre hareket ederiz oke |
|
|
|
Şu anda: 8 ziyaretçi siteyi geziyor.
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...