dreamweaver da profil alanı

Yeni Mesaj Yeni cevap yaz
Yazan Mesaj
Ekleme zamanı 02:56:10 dreamweaver da profil alanı 30 Ocak 2011 Pazar

uguron17 şu anda Offline uguron17

(Üye)

Topl. mesaj: 4

merhaba arkadaşlar.Dream. de bir site tasarlamaya çalışıyorum fakat bir yerde takıldım.sitemi css kullanarak oluşturdum.sol menu de her sayfada kullanıcı giriş paneli var.kullanıcı giriş yaptıktan sonra sol taraftaki giriş panelinin kullanıcı profil alanına dönüşmesini istiyorum.yani o alanda hoşgeldiniz ahmet gibi bir mesaj ve kullanıcıya özel şeyler koymak istiyorum.session kullanıcam biliyorum ama şu kontrolü nasıl yapacam.eğer kullanıcı giriş yapmış ise sol menude profil alanını göster.eğer giriş yapmamışsa kullanıcı giriş panelini göster?bu kontrolü nasıl yaparım.şimdiden teşekkür ederim..

ugur

Cevaplar
Ekleme zamanı 11:08:45 Ynt. dreamweaver da profil alanı 30 Ocak 2011 Pazar

cagataycicekci şu anda Offline cagataycicekci

(Üye)

cagataycicekci

Topl. mesaj: 157

çerez oluşturt bir tane otourm açıldığı sayfa da ve bu çerez aynı zaman bi rşeklde üyenin datadan çekilecek id değierini barındırsın. bundan sonra çerez değerini sorgulat if ile eğer çerez varsa giriş formunu yoksa üye bilgilerini göstersin

Ekleme zamanı 15:52:29 Ynt. dreamweaver da profil alanı 30 Ocak 2011 Pazar

uguron17 şu anda Offline uguron17

(Üye)

Topl. mesaj: 4

cevap için çok teşekkür ederim.rica etsem küçük bir örnek kod yazabilir misin?çok önemli benim için

ugur

Cevapları sırala:
Bu konuya verilmiş toplam 2 cevap bulunmaktadır.
« - 1 - »
Hızlı cevap

Tavsiye: Yazıyı seçerek burdaki stilleri daha rahat uygulayabilirsiniz

Forum Ana Sayfası | Yeni Mesaj yaz | Üyeler | Arama

Git

dwsforum v.3.2 © 2006 by damnation

Şu anda: 11 ziyaretçi siteyi geziyor.

Üye girişi

Kullanıcı e-mail
Parola

Üye ol Üye olmak istiyorum

Parolamı unuttum Şifremi hatırlamıyorum

Üyelik aktivasyon Üyelik aktivasyon

Eklentiler (extensions)

Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...

dreamweaver sayfasi
eXTReMe Tracker

ana sayfa | makaleler | dosyalar | forum | kitaplar | linkler | reklam | iletişim | borsa nakliyat ankara | hisse senetleri | canlı borsa | araba oyunları | nakliyat ankara | ankara evden eve | kalori |

dw.gen.tr © 2012 Tüm hakları saklıdır ®

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!
Macromedia Inc MacromediaTURK Atlantik Bilgisayar