| Yazan | Mesaj |
|---|---|
| |
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. dreamweaver cs4 behaviors sorunu bence fireworks de yaparsan daha güzel menuler yapabilirsin.ama en iyisi sothink programını kur.profesyonel görünümlü menun olsun. |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. dreamweaver cs4 behaviors sorunu Alıntı: alkantenik bence fireworks de yaparsan daha güzel menuler yapabilirsin.ama en iyisi sothink programını kur.profesyonel görünümlü menun olsun. show pop up menu için ise fireworksde buton hazırlayıp dw de layer üstüne image olarak kaydedersen show pop up menu aktif olur. dw de show pop up menu biraz daha açıklarmısın kardeşim behaviorsu hep şaşırıyorum bu menüyü image ye nasıl çevireceğiz layeride göremedim ben |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. dreamweaver cs4 behaviors sorunu Hazır spry ile yapabilirsin. |
|
|
|
http://www.uniyasam.org *** |
| |
|
|
Mesaj: Ynt. dreamweaver cs4 behaviors sorunu insert altındaki spry seçeneğininin altındaki spry menu bar a tıkla.haledeceksindir. |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. dreamweaver cs4 behaviors sorunu Alıntı: alkantenik insert altındaki spry seçeneğininin altındaki spry menu bar a tıkla.haledeceksindir. kardeş benim macromedia dreamweaver 8 imiş ama baktım orda insert te spry menu bar diye bir yazı yok |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. dreamweaver cs4 behaviors sorunu dw 8 de yok bildiğim kadarı ile.dw cs3 ve cs4 özelliği olması lazım.dw sürümünü yükseltmen gerekecek sanırım.ama bence sana dediğim gibi sothink programını yükle.gayet güzel menüler var.hazır menu hepsi.full sürümünü yükle yanlız veya full bulamazsan menuyu yükledikten sonra linkleri elinle girmelisin. |
|
|
|
Şu anda: 13 ziyaretçi siteyi geziyor.
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...