Dreamweaver'a Yeni Başlıyorum..
| Yazan |
Mesaj |
10:40:56 |
07 Temmuz 2009 Salı
|
tyurs
(Üye)
Topl. mesaj: 1
|
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Daha önce forum sitem vardı tabi herkez gibi bende hazır scriptle yaptım sonra forum sitesinden sıkıldım bi ara joomlayla ilgilenmeye başladım ama şimdi dreamweaverla kendi sitemi yapmak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum örneğin;komikler.com buna benzer bi site yapmak istiyorum biliyorum öyle bi site yapmak benim için şuan zor ama ilerde yaparım inşallah.. Bana nasıl başlamam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim bi de yeni başladığım için çok sık soru sorabilirim umarım sıkılmazsınız Hepinize teşekkürler..
|
|
|
|
Cevaplar
01:55:34 |
09 Temmuz 2009 Perşembe
|
gokh2o
(Site sahibi)
Topl. mesaj: 285
|
1. HTML
2.CSS
3. Javascript
4. Php / Asp / Asp.net
5. Mysql / Mssql
Bu sıra ile gidebilirsin.
|
|
|
|
17:24:46 |
17 Ocak 2010 Pazar
|
Mizhrak
(Üye)
Topl. mesaj: 1
|
kesinlikle o sırayı takip etmezseniz büyük sıkıntılar yaşarsınız ileride. html ve css'i kavradıktan sonra, biraz rahatlarsınız ama bu ikisini bilmeden direkt dreamweavere girer site yapacağım, ülkeyi yöneteceğim (alakasız oldu tabii) ama işte önce motor, sonra gövde sonra kanat daha sonra gerekli ayarları yaptıktan sonra, uçabilir bu uçak. Bir de menzili uzun ise tadından yenmez bu çukulata çünkü çok şekerlidir. zuha
|
|
|
|
Bu konuya verilmiş toplam 2 cevap bulunmaktadır.
Şu anda: 13 ziyaretçi siteyi geziyor.
Eklentiler (extensions)
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...