database sorunu

Yeni Mesaj Yeni cevap yaz
Yazan Mesaj
Ekleme zamanı 06:09:18 database sorunu 10 Ağustos 2010 Salı

unforgiven01 şu anda Offline unforgiven01

(Üye)

Topl. mesaj: 9

dreamweaver da yeni bir kullanici olarak ms access de olusturdugum bir database icerisindeki verileri dreamwevaer ortamina tasimak istiyorum.
database kismindan "data source name(dsn)" kismindan databasa ekleyip "bindings" kismindan "recordset(query)"kismindan table lari bos alana surukledim. ve daha sonra "live view" e tikladiktan sonra ekrana herhangi bir veri gelmiyor.sadece bos bir ekran geliyor
ne yapabilirim?

Cevaplar
Ekleme zamanı 15:37:27 Ynt. database sorunu 10 Ağustos 2010 Salı

cagataycicekci şu anda Offline cagataycicekci

(Üye)

cagataycicekci

Topl. mesaj: 152

öncelikle lokaldemi çalışıyorsun , sunucudamı, lokaldede de olsa sunucudada olsa
site tanımlamasını tam olarak yapman gerekir.
recordset query yani kayıt seti recorset oluşturmka için kullanılıyor sürüklemen bir şeyi değiştirmez. seçeceksin. ok sonra test vardr recordset kısmında açılan sayfada onu tıkla test olumlu ise sana listeleyecek tablodaki verileri
bu kısıma kadar doğruysa insert yada ekle ust menude ki bu bölümü tıkla altında açılan menude data object var buna tıklayınca dinamik veri olan yer açılacak ordan da dinamik tabloyu seç kaydet ... tablondaki veriler görüntülenecektir.

yaniii şöle redcordset oluşturduktan sonra:
intert(ekle)-->data obeject-->dinamik veri-->dinamik tablo

dinamik tabloda :::::::::: oluşturduğun bir recordset varsa bu nun isimi gözükecek ve tabiki dsn bağlantı ismin gözükecek bunları seçtikten sonra
sonra datadaki tablolar gözükecek ve seçtiğin tablonun verileri sayfaya basıllacak.

Ekleme zamanı 07:00:45 Ynt. database sorunu 11 Ağustos 2010 Çarşamba

unforgiven01 şu anda Offline unforgiven01

(Üye)

Topl. mesaj: 9

local de calismaktayim. aynen dedigin gibi recordset kisminda test kismindan basarili olarak gectim ve verileri gordum.
database i dynamic table olarak sayfaya aktardim. live view de kaydedip goruntulemek istedigimde verileri database dan almayip sadece table i sayfaya basti

Cevapları sırala:
Bu konuya verilmiş toplam 2 cevap bulunmaktadır.
« - 1 - »
Hızlı cevap

Tavsiye: Yazıyı seçerek burdaki stilleri daha rahat uygulayabilirsiniz

Forum Ana Sayfası | Yeni Mesaj yaz | Üyeler | Arama

Git

dwsforum v.3.2 © 2006 by damnation

Şu anda: 7 ziyaretçi siteyi geziyor.

Üye girişi

Kullanıcı e-mail
Parola

Üye ol Üye olmak istiyorum

Parolamı unuttum Şifremi hatırlamıyorum

Üyelik aktivasyon Üyelik aktivasyon

Eklentiler (extensions)

Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...

Google
eXTReMe Tracker

ana sayfa | makaleler | dosyalar | forum | kitaplar | linkler | reklam | iletişim | borsa nakliyat ankara | hisse senetleri | canlı borsa | araba oyunları | nakliyat ankara | ankara evden eve | kalori |

dw.gen.tr © 2012 Tüm hakları saklıdır ®

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!
Macromedia Inc MacromediaTURK Atlantik Bilgisayar