CS4 Dream da Arama Motoru için Kelimeler

Yeni Mesaj Yeni cevap yaz
Yazan Mesaj
Ekleme zamanı 16:41:33 CS4 Dream da Arama Motoru için Kelimeler 05 Mart 2010 Cuma

cemali74 şu anda Offline cemali74

(Üye)

Topl. mesaj: 3

Merhabalar,

Sitede yeniyim dilerim konu açmam sorun olmaz. siteye göz attım ama konumu bulamadım

CS4 de sitemi hazırladım, ağırlıklı HTML ve görsel bir site, site yapımında hem yeniyim hem meraklıyım.

CS4 de bir bölüm var arama motorlarında çıkması için kelimeler yazılıyor, hangi bölüme yazılıyor onu öğrenmek istiyorum.

Ayrıca Xara Menu Maker 1.0 programında hazırladığım menu, explorer da deneme yaptığımda Activex yükelemesine izin istiyor. acaba web alanına yükleme yapılınca bu düzelir mi yoksa bir düzeltmemi yapmam gerekiyor.

Tşk ler.

Cevaplar
Ekleme zamanı 17:21:59 Ynt. CS4 Dream da Arama Motoru için Kelimeler 05 Mart 2010 Cuma

axi şu anda Offline axi

(Üye)

axi

Topl. mesaj: 24

Insert > HTML > Head Tags Menüsü altındaki Meta ve Keywords alanlarını Sitenizin aramalarda çıkmasını istediğiniz kelimeler veya cümlelerle aralarına "," virgül koyarak doldurunuz.Ancak fazla abartılı bir şekilde doldurmanın bir anlamı yok sadece sihirli kelimeleri yani sizin sitenizi ilgilendiren kilit kelimeleri girmeniz yeterlidir.Tabi bunun için birazda zaman gerekli google un sitenizi indexlemesi için

Activex bunuda otomatik iptal edebiliyorduk sanırım ama nasıl olduğunu unuttum :)

Herkesin Öğrenecek ve Öğretecek Bilgileri Vardır.

Ekleme zamanı 17:50:11 Ynt. CS4 Dream da Arama Motoru için Kelimeler 05 Mart 2010 Cuma

(Üye)

Çok teşekkür ederim, diğer konuyuda çözersek süper olacak...

Ekleme zamanı 16:41:36 Ynt. CS4 Dream da Arama Motoru için Kelimeler 06 Mart 2010 Cumartesi

(Üye)

Arkadaşlar yeni mesaj açamadan önce buraya yazmak istiyorum,

Excel de hazırladığım bir formu DW 8 veya CS 4 le siteme eklemek istiyorum, sitede aramak istedim ama bulamadım

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim

Ekleme zamanı 09:31:37 Ynt. CS4 Dream da Arama Motoru için Kelimeler 08 Mart 2010 Pazartesi

axi şu anda Offline axi

(Üye)

axi

Topl. mesaj: 24

Excel veya word dökümanlarını siteye almak için File > import > Menüsü altındaki seçeneklere bakın Word Excel seçeneklerine... Tabular Data yıda Dene istersen

Herkesin Öğrenecek ve Öğretecek Bilgileri Vardır.

Cevapları sırala:
Bu konuya verilmiş toplam 4 cevap bulunmaktadır.
« - 1 - »
Hızlı cevap

Tavsiye: Yazıyı seçerek burdaki stilleri daha rahat uygulayabilirsiniz

Forum Ana Sayfası | Yeni Mesaj yaz | Üyeler | Arama

Git

dwsforum v.3.2 © 2006 by damnation

Şu anda: 8 ziyaretçi siteyi geziyor.

Üye girişi

Kullanıcı e-mail
Parola

Üye ol Üye olmak istiyorum

Parolamı unuttum Şifremi hatırlamıyorum

Üyelik aktivasyon Üyelik aktivasyon

Eklentiler (extensions)

Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...

dreamweaver sayfasi
eXTReMe Tracker

ana sayfa | makaleler | dosyalar | forum | kitaplar | linkler | reklam | iletişim | borsa nakliyat ankara | hisse senetleri | canlı borsa | araba oyunları | nakliyat ankara | ankara evden eve | kalori |

dw.gen.tr © 2012 Tüm hakları saklıdır ®

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!
Macromedia Inc MacromediaTURK Atlantik Bilgisayar