CS4 Dream da Arama Motoru için Kelimeler
| Yazan |
Mesaj |
16:41:33 |
05 Mart 2010 Cuma
|
cemali74
(Üye)
Topl. mesaj: 3
|
Merhabalar,
Sitede yeniyim dilerim konu açmam sorun olmaz. siteye göz attım ama konumu bulamadım
CS4 de sitemi hazırladım, ağırlıklı HTML ve görsel bir site, site yapımında hem yeniyim hem meraklıyım.
CS4 de bir bölüm var arama motorlarında çıkması için kelimeler yazılıyor, hangi bölüme yazılıyor onu öğrenmek istiyorum.
Ayrıca Xara Menu Maker 1.0 programında hazırladığım menu, explorer da deneme yaptığımda Activex yükelemesine izin istiyor. acaba web alanına yükleme yapılınca bu düzelir mi yoksa bir düzeltmemi yapmam gerekiyor.
Tşk ler.
|
|
|
|
Cevaplar
17:21:59 |
05 Mart 2010 Cuma
|
axi
(Üye)

Topl. mesaj: 24
|
Insert > HTML > Head Tags Menüsü altındaki Meta ve Keywords alanlarını Sitenizin aramalarda çıkmasını istediğiniz kelimeler veya cümlelerle aralarına "," virgül koyarak doldurunuz.Ancak fazla abartılı bir şekilde doldurmanın bir anlamı yok sadece sihirli kelimeleri yani sizin sitenizi ilgilendiren kilit kelimeleri girmeniz yeterlidir.Tabi bunun için birazda zaman gerekli google un sitenizi indexlemesi için
Activex bunuda otomatik iptal edebiliyorduk sanırım ama nasıl olduğunu unuttum :)
|
|
|
Herkesin Öğrenecek ve Öğretecek Bilgileri Vardır.
|
17:50:11 |
05 Mart 2010 Cuma
|
cemali74
(Üye)
|
Çok teşekkür ederim, diğer konuyuda çözersek süper olacak...
|
|
|
|
16:41:36 |
06 Mart 2010 Cumartesi
|
cemali74
(Üye)
|
Arkadaşlar yeni mesaj açamadan önce buraya yazmak istiyorum,
Excel de hazırladığım bir formu DW 8 veya CS 4 le siteme eklemek istiyorum, sitede aramak istedim ama bulamadım
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim
|
|
|
|
09:31:37 |
08 Mart 2010 Pazartesi
|
axi
(Üye)

Topl. mesaj: 24
|
Excel veya word dökümanlarını siteye almak için File > import > Menüsü altındaki seçeneklere bakın Word Excel seçeneklerine... Tabular Data yıda Dene istersen
|
|
|
Herkesin Öğrenecek ve Öğretecek Bilgileri Vardır.
|
Bu konuya verilmiş toplam 4 cevap bulunmaktadır.
Şu anda: 8 ziyaretçi siteyi geziyor.
Eklentiler (extensions)
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...