Çoklu kayıt sorunu multiple select datay a kadettirirken sorun

Yeni Mesaj Yeni cevap yaz
Yazan Mesaj
Ekleme zamanı 20:07:56 Çoklu kayıt sorunu multiple select datay a kadettirirken sorun 10 Haziran 2010 Perşembe

cagataycicekci şu anda Offline cagataycicekci

(Üye)

cagataycicekci

Topl. mesaj: 152

Mesaj: Çoklu kayıt sorunu multiple select datay a kadettirirken sorun

Çoklu kayıt sorunu multiple select de db ye kadettirirken sorun yaşıyorum seçilenlerin sadece birini dataya ekliyor selecti multiple yaptım , çoklu seçime izin ver tikini işaretledim ama olmuyor

Cevaplar
Ekleme zamanı 00:48:31 Ynt. Çoklu kayıt sorunu multiple select datay a kadettirirken sorun 12 Haziran 2010 Cumartesi

cagataycicekci şu anda Offline cagataycicekci

(Üye)

cagataycicekci

Topl. mesaj: 152

Mesaj: Ynt. Çoklu kayıt sorunu multiple select datay a kadettirirken sorun

konu site içersinde var , implode ozelliini kullandım multiple selections extensionunun oldu... Nerde kullandım yeni başlayanlar için bir fikir olsun diye yazıyorum:
tabloları birbirine bağlarken dreamweaver de iki yada daha fazla recordset oluştururak ekleme yapacığımız tobloya otomatik kayıt ekleme formunda bu ksımlarda başka tablolardan verileri otomatik olarak çektirebiliyoruz. kayıt eklme formuda isteğimize göre geliyor .. bu değerlerden birden fazlasını seçmek istediğmizde de multple selections kullanarak sorunu gideriyoruz hiç kodlama yapmadan bir kaç dokunuş ile işlem değerler ister tekli ister çok lu dataya ekleniyor..

Cevapları sırala:
Bu konuya verilmiş toplam 1 cevap bulunmaktadır.
« - 1 - »
Hızlı cevap

Tavsiye: Yazıyı seçerek burdaki stilleri daha rahat uygulayabilirsiniz

Forum Ana Sayfası | Yeni Mesaj yaz | Üyeler | Arama

Git

dwsforum v.3.2 © 2006 by damnation

Şu anda: 3 ziyaretçi siteyi geziyor.

Üye girişi

Kullanıcı e-mail
Parola

Üye ol Üye olmak istiyorum

Parolamı unuttum Şifremi hatırlamıyorum

Üyelik aktivasyon Üyelik aktivasyon

Eklentiler (extensions)

Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...

dreamweaver sayfasi
eXTReMe Tracker

ana sayfa | makaleler | dosyalar | forum | kitaplar | linkler | reklam | iletişim | borsa nakliyat ankara | hisse senetleri | canlı borsa | araba oyunları | nakliyat ankara | ankara evden eve | kalori |

dw.gen.tr © 2012 Tüm hakları saklıdır ®

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!
Macromedia Inc MacromediaTURK Atlantik Bilgisayar