Çoklu kayıt sorunu multiple select datay a kadettirirken sorun
| Yazan |
Mesaj |
20:07:56 |
10 Haziran 2010 Perşembe
|
cagataycicekci
(Üye)

Topl. mesaj: 152
|
Mesaj: Çoklu kayıt sorunu multiple select datay a kadettirirken sorun
Çoklu kayıt sorunu multiple select de db ye kadettirirken sorun yaşıyorum seçilenlerin sadece birini dataya ekliyor selecti multiple yaptım , çoklu seçime izin ver tikini işaretledim ama olmuyor
|
|
|
|
Cevaplar
00:48:31 |
12 Haziran 2010 Cumartesi
|
cagataycicekci
(Üye)

Topl. mesaj: 152
|
Mesaj: Ynt. Çoklu kayıt sorunu multiple select datay a kadettirirken sorun
konu site içersinde var , implode ozelliini kullandım multiple selections extensionunun oldu... Nerde kullandım yeni başlayanlar için bir fikir olsun diye yazıyorum:
tabloları birbirine bağlarken dreamweaver de iki yada daha fazla recordset oluştururak ekleme yapacığımız tobloya otomatik kayıt ekleme formunda bu ksımlarda başka tablolardan verileri otomatik olarak çektirebiliyoruz. kayıt eklme formuda isteğimize göre geliyor .. bu değerlerden birden fazlasını seçmek istediğmizde de multple selections kullanarak sorunu gideriyoruz hiç kodlama yapmadan bir kaç dokunuş ile işlem değerler ister tekli ister çok lu dataya ekleniyor..
|
|
|
|
Bu konuya verilmiş toplam 1 cevap bulunmaktadır.
Şu anda: 3 ziyaretçi siteyi geziyor.
Eklentiler (extensions)
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...