checkbox ve oylama sistemi

Yeni Mesaj Yeni cevap yaz
Yazan Mesaj
Ekleme zamanı 18:12:01 checkbox ve oylama sistemi 28 Ocak 2011 Cuma

viper şu anda Offline viper

(Üye)

Topl. mesaj: 8

merhaba arkadaşlar benim sorunum makaleyi birden fazla kategoriye DW ile yazdırmak istiyorum veritabanından kategorileri çekicem daha sonra checkbox ile birden fazla kategoriye eklicem bunun için ayrı bir tablo oluşturup makale_id ve kategori_id diye 2 tane tablo oluşturdum buraya DW ile nasıl ekleyebilirim verileri? diğer sorum ise hemen hemen hersitede olduğu gibi kendi sitemde makalelere oylama sistemi eklemek istiyorum yani 1 den 10 a kadar yıldızlar olacak kullanıcı not verecek istediğim bir alanda da en yüksek oy alan 5 sayfayı listeleyeceğim acaba bunu nasıl yapabilirim arkadaşlar? yardımınız için şimdiden teşekkürler çalışmalarınızda başarılar...

Cevaplar
Ekleme zamanı 21:15:55 Ynt. checkbox ve oylama sistemi 03 ?ubat 2011 Perşembe

(Üye)

arkadaşlar lütfen bi yardım edin bir çok sitede görüyorum konular 1 den fazla kategoriye ekleniyor hatta sphider adında bir arama motoru scripti vardı bi ara incelemiştim onda vardı bu olay dreamweaverda bunun için bir yöntem varmı acaba bi el atın lütfen

Ekleme zamanı 15:10:24 Ynt. checkbox ve oylama sistemi 06 ?ubat 2011 Pazar

cagataycicekci şu anda Offline cagataycicekci

(Üye)

cagataycicekci

Topl. mesaj: 157

araya elle kod girmen gerekir benim bildiğim kadarı ile dreamweaver bunu kendisi yapamıyor diye biliyorum. belrli bir sınırın üzerine çıktığında küçük döngüler il ebu tip isteklerini yaptırabilirsin

Ekleme zamanı 23:46:23 Ynt. checkbox ve oylama sistemi 06 ?ubat 2011 Pazar

(Üye)

saol cevap verdiğin için sanırım çok basit bir şey ama bilmediğim için çok zor geliyor DW kodlarını kendisine özgü bir dille yazıyor araya kod eklemeye kalktığımda sorun veriyor mecbur bilen birinden bir örnek beklicem bilen arkadaşlar yardım lütfen

Ekleme zamanı 13:29:28 Ynt. checkbox ve oylama sistemi 09 ?ubat 2011 Çarşamba

(Üye)

arkadaşlar makaleyi 1 den fazla kategoriye eklemeyi hallettim şimdi ise şu var makalemin başlığının altında bu makalenin hangi kategorilere kayıtlı olduğunu göstericem. makale id leri çekebiliyorum ama bu id leri alıp kategori tablosundaki o id li kategori ismini çekmek istiyorum. yani;

makale_kategori tablomdaki;

makale_id kat_id
2 1
2 3
2 5

verileri olsun

kategoriler tablomda ise

kat_id kat_adi
1 Bilgisayar
3 Elektronik
5 Alışveriş

olsun makalem 1,2,3 kategorilerine ekli ve makalemin başlığını, eklendiği tarih, ekleyen kişi, açıklama gibi ayrıntılar varsayalım bunları alt alta ekledik diyelim ve bunun altına extradan kategorileri 1,3,5 id li kategorilerin isimlerini çekmek istiyorum ve bu ayrıntıların içinde bir bölümde yan yana sıralıcam. çekme işlemini başarabilirsem sorunum hallolmuş olacak arkadaşlar.

Cevapları sırala:
Bu konuya verilmiş toplam 4 cevap bulunmaktadır.
« - 1 - »
Hızlı cevap

Tavsiye: Yazıyı seçerek burdaki stilleri daha rahat uygulayabilirsiniz

Forum Ana Sayfası | Yeni Mesaj yaz | Üyeler | Arama

Git

dwsforum v.3.2 © 2006 by damnation

Şu anda: 10 ziyaretçi siteyi geziyor.

Üye girişi

Kullanıcı e-mail
Parola

Üye ol Üye olmak istiyorum

Parolamı unuttum Şifremi hatırlamıyorum

Üyelik aktivasyon Üyelik aktivasyon

Eklentiler (extensions)

Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...

Google
eXTReMe Tracker

ana sayfa | makaleler | dosyalar | forum | kitaplar | linkler | reklam | iletişim | borsa nakliyat ankara | hisse senetleri | canlı borsa | araba oyunları | nakliyat ankara | ankara evden eve | kalori |

dw.gen.tr © 2012 Tüm hakları saklıdır ®

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!
Macromedia Inc MacromediaTURK Atlantik Bilgisayar