background müziği ile ilgili bir sorun

Yeni Mesaj Yeni cevap yaz
Yazan Mesaj
Ekleme zamanı 19:15:23 background müziği ile ilgili bir sorun 22 Aralık 2011 Perşembe

alpunalan şu anda Offline alpunalan

(Üye)

Topl. mesaj: 9

<meta charset="UTF-8"></head>
<body>
<EMBED SRC="background (1).mp3" width="360" height="165" HIDDEN=true AUTOSTART=true loop="true" volume="2">
<div class="loading"></div>

dreamweaver da bu kod ile sayfaya background müzik ekledim. ancak sitede mevcut videolar var. bu videolar açılınca müzik de devam ediyor ve sesler karışıyor. acaba video npenceresi açıldığına müziğin kapanacağı ve video panceresi kapatılınca tekrar başlamasını sağlayacak bir kod var mı.

siteyi görmek istersiniz diye adresi yazıyorum. umarım site yazmak yasak değildir forumda. sadece sorunu görmeniz için veriyorum yanlış anlaşılmasın lütfen.

www.alperunalan.com

Cevaplar
Ekleme zamanı 13:12:41 Ynt. background müziği ile ilgili bir sorun 24 Aralık 2011 Cumartesi

(Üye)

Sanırım yok böyle bi olay.

Ekleme zamanı 19:54:03 Ynt. background müziği ile ilgili bir sorun 25 Aralık 2011 Pazar

cagataycicekci şu anda Offline cagataycicekci

(Üye)

cagataycicekci

Topl. mesaj: 154

olmaz diye bir şey yok ben yıllardır uğraşırım senin yaptığın gibi background aklıma hiç gelmedi denerim bende. ::)
bir link var tıklandığında video sayfası açılıyor bu doğruysa llinke tıklandığında bir string eklerim arkadaki sayfayı yeniletirim ve
Panoya kopyala

1. <EMBED SRC="background (1).mp3" width="360" height="165" HIDDEN=true AUTOSTART=true loop="true" volume="2">
  2. <div class="loading"></div>
  3.  
kısmını es geçirtirim sayfaya , yani eğer
string mzkcal olsun linke tıklandığından bir index.php?mzkcal=1 derim 1 olduğudna embed deki mzk dosyasını yazırmam olur biter ve sayfayı yeniler mzk durmus olur

Ekleme zamanı 20:18:37 Ynt. background müziği ile ilgili bir sorun 25 Aralık 2011 Pazar

cagataycicekci şu anda Offline cagataycicekci

(Üye)

cagataycicekci

Topl. mesaj: 154

sayfa ismini sil123.php olarak ver mesela

Panoya kopyala

1. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
  2. <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
  3. <style type="text/css">
  4. body {
  5.     background-color: #CCC;
  6. }
  7. </style>
  8. <head>
  9.  
  10. <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
  11. <?php
  12. $mzkcal=$_GET["mzkcal"];
  13. $mzk="<EMBED SRC="SONGS/magic.mp3" width="360" height="165" HIDDEN=true AUTOSTART=true loop="true" volume="2">";
  14. if($mzkcal==""){
  15.     echo $mzk;
  16.    
  17.    
  18.    
  19.     }
  20.  
  21.  
  22. ?>
  23.  
  24.  
  25. <title>Başlıksız Belge</title>
  26. </head>
  27.  
  28. <body>
  29.  <a href="sil123.php?vidid=25&amp;mzkcal=1">Videonun linki</a>
  30. </body>
  31. </html>
  32.  

bunun tabi anasayfada olması gerekiyor videoları nasıl açıyorsun vsvs hangi sayfada açılıyor nasıl yapıyorsun blmiyorum . kendine göre değiştirebilirsin. örnek : http//aysunvecagatay.com/sil123.php?vidid=25&mzkcal=1

Ekleme zamanı 15:08:30 Ynt. background müziği ile ilgili bir sorun 27 Aralık 2011 Salı

(Üye)

site aslında tek sayfa. sayfa geçişlerinde birçok kişinin yaşadığı hersayfada muzik yenileme sorunu yaşamıyorum. videolarda iframe içerisinde açılıyor. aşagıda siteyi verdim. referanslar sayfasında videolar. bi inceleyin isterseniz
TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN
www.alpunalan.com

Ekleme zamanı 15:09:50 Ynt. background müziği ile ilgili bir sorun 27 Aralık 2011 Salı

(Üye)

SİTE ADINI YANLIŞ YAZMIŞIM

www.alperunalan.com

Cevapları sırala:
Bu konuya verilmiş toplam 5 cevap bulunmaktadır.
« - 1 - »
Hızlı cevap

Tavsiye: Yazıyı seçerek burdaki stilleri daha rahat uygulayabilirsiniz

Forum Ana Sayfası | Yeni Mesaj yaz | Üyeler | Arama

Git

dwsforum v.3.2 © 2006 by damnation

Şu anda: 8 ziyaretçi siteyi geziyor.

Üye girişi

Kullanıcı e-mail
Parola

Üye ol Üye olmak istiyorum

Parolamı unuttum Şifremi hatırlamıyorum

Üyelik aktivasyon Üyelik aktivasyon

Eklentiler (extensions)

Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...

Google
eXTReMe Tracker

ana sayfa | makaleler | dosyalar | forum | kitaplar | linkler | reklam | iletişim | borsa nakliyat ankara | hisse senetleri | canlı borsa | araba oyunları | nakliyat ankara | ankara evden eve | kalori |

dw.gen.tr © 2012 Tüm hakları saklıdır ®

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!
Macromedia Inc MacromediaTURK Atlantik Bilgisayar