| Yazan | Mesaj |
|---|---|
| |
|
|
ben http//www.dw.gen.tr/makale/detay/dreamweaver-asp-......anti/ bu sayfada yer alan anlatımları uyguluyorum ancak aşağıdaki resimdeki gibi bir hata alıyorum. yardımcı olabilirmisiniz? http//img385.imageshack.us/img385/8853/hatadreanweaverwl5.jpg |
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. asp-dreamweaver veritabanı bağlantı hatası Aynı sorunla bende uğraşıyorum., |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. asp-dreamweaver veritabanı bağlantı hatası önemli bir sorun aslında yardımcı olabilecek arkadaşlar yokmu |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. asp-dreamweaver veritabanı bağlantı hatası bağlantı cümlkesini buraya kopyalayabilirmisiniz? sorun muhtemelen ondan kaynaklanıyor. Ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla:
ASP de bu tür anlamsız hatalar olabiliyor ve genelde sorun çok basit bir şeyden kaynaklanıyor ama hatalar genelde kafa karıştırıcı. ASP ile çalışanlara tavsiyelerim: 1. site klasörlerinde ve URL lerinde Türkçe ve özel karakter kullanmadığınıza büyük küçük harf duyarlılıklarına dikkat ediniz. 2. Veriabanı bağlantısı için server mappath ile bağlantı cümleleri yazınız. Eğer sorun yaşıyorsanız mappath ı kaldırıp veritabanı dosyasının fiziksel adresini yazınız. Bu eklenti ile veritabanı dosyasınızın fiziksel adresini öğrenebilirsiniz. 3. veritabanı adresinin doğru olduğundan emin iseniz sisteminizdeki windows kurulumunun ve IIS ayarlarının doğru olduğundan emin olunuz. Özellikle ODBC ve OLE DB hatalarının sebebi bozuk sürücü yapılandırmalarıdır. Kurduğunuz bir program ODBC yi etikileyebiliyor veya bozabiliyor. Örnğin DirectX veya .NET framework gibi Microsoft yazılımları ODBC driverlarını güncellerken dorun yaratabiliyor. 4. Her zaman Windows güncellemerini takip edin ve kullanın. 5. Eğer hala sorun yaşıyorsanız ASP yi boşverin PHP kullanın |
|
|
|
iyi çalışmalar |
| |
|
|
Mesaj: Ynt. asp-dreamweaver veritabanı bağlantı hatası yok olmadı ne yazıkki. sanırım bu sorunu yaşayan başka arkadaşlarımız da var. |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. asp-dreamweaver veritabanı bağlantı hatası Değerli arkadaşlar sorunu çözdüm allah'ın izniyle. |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. asp-dreamweaver veritabanı bağlantı hatası Arkadaşlar database baglantısını oluşturuyorum.test yapıldı zamanda baglantı onaylanıyor taamam diyor. |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. asp-dreamweaver veritabanı bağlantı hatası bağlantı cümlesindeki ("Connections/***") |
|
|
|
Optek Yazılım Hizmetleri A.Ş. www.optekweb.com |
| |
|
|
Mesaj: Ynt. asp-dreamweaver veritabanı bağlantı hatası lutfen yardım edin mezuniyet projemdir. |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. asp-dreamweaver veritabanı bağlantı hatası Hocam makaleler kısmında anlatımı var buradan bakabilirsiniz. |
|
|
|
http://www.uniyasam.org *** |
| |
|
|
Mesaj: Ynt. asp-dreamweaver veritabanı bağlantı hatası hocam hangi makalede oldugunu bulamadım |
|
|
|
Şu anda: 9 ziyaretçi siteyi geziyor.
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...