arkadaşlar help help dreamweaver cs3 de site içerisinde kayıt formu nasıl yapılıyor?

Yeni Mesaj Yeni cevap yaz
Yazan Mesaj
Ekleme zamanı 11:54:15 arkadaşlar help help dreamweaver cs3 de site içerisinde kayıt formu nasıl yapılıyor? 25 Ağustos 2011 Perşembe

kamira şu anda Offline kamira

(Üye)

Topl. mesaj: 1

Mesaj: arkadaşlar help help dreamweaver cs3 de site içerisinde kayıt formu ...

arkadaşlar merhaba dreamweaverda yeniyim ancak öğrenmeye çalışıyorum yaptığım bir site var o sitede bir php sayfa hazırladımadı müşteri listesi. bunu form olarak yaptım ancak istediğim şu; bu sayfada kullanıcıların yaptığı girişleri başka bir php sayfasında farklı bir tasarımla kayıt altına almak istiyorum yani kullanıcı ilgili yerleri dolduracak sonra kayıt butonuna bastığında diğer sayfada kayıt altına alacak bu konu ile ilgili acil yardıma ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler

Cevaplar
Ekleme zamanı 23:21:57 Ynt. arkadaşlar help help dreamweaver cs3 de site içerisinde kayıt formu nasıl yapılıyor? 25 Ağustos 2011 Perşembe

cagataycicekci şu anda Offline cagataycicekci

(Üye)

cagataycicekci

Topl. mesaj: 157

Mesaj: Ynt. arkadaşlar help help dreamweaver cs3 de site içerisinde kayıt ...

olur iki şekilde yapabilirsin en çok kullanılanı database kullanaman gerekir ikinci yçntem ise istediğin diğer dosyayı oluşturur fopen touch gibi basit komutlar ile düzenleyerek oluşturubalirsin. Tam olarak yapmak istediğin ney doğru detaylı anlatsan daha iyi olur yani forma bir kişi yazınca diğer bir sayfada kayıt altına alacaksın da o kaydı ne için kullanacaksın bir mesaj panosumu üye bilgilerimi ......

Cevapları sırala:
Bu konuya verilmiş toplam 1 cevap bulunmaktadır.
« - 1 - »
Hızlı cevap

Tavsiye: Yazıyı seçerek burdaki stilleri daha rahat uygulayabilirsiniz

Forum Ana Sayfası | Yeni Mesaj yaz | Üyeler | Arama

Git

dwsforum v.3.2 © 2006 by damnation

Şu anda: 12 ziyaretçi siteyi geziyor.

Üye girişi

Kullanıcı e-mail
Parola

Üye ol Üye olmak istiyorum

Parolamı unuttum Şifremi hatırlamıyorum

Üyelik aktivasyon Üyelik aktivasyon

Eklentiler (extensions)

Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...

dreamweaver sayfasi
eXTReMe Tracker

ana sayfa | makaleler | dosyalar | forum | kitaplar | linkler | reklam | iletişim | borsa nakliyat ankara | hisse senetleri | canlı borsa | araba oyunları | nakliyat ankara | ankara evden eve | kalori |

dw.gen.tr © 2012 Tüm hakları saklıdır ®

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!
Macromedia Inc MacromediaTURK Atlantik Bilgisayar