| Yazan | Mesaj |
|---|---|
| |
|
|
<form action="method="post" enctype="multipart/form-data" name="form1" target="_blank" id="form1"> <label></label><p align="center"><span class="style13"><label> </label> <span class="style15">BİZE ULAŞIN</span></span></p> <table width="569" border="0"> <tr> <td width="162"><span class="style13">Firma Adı </span></td> <td width="397"><label> <input name="firma" type="text" id="firma" size="35" /> </label></td> </tr> <tr> <td><span class="style13">Adı</span></td> <td><label> <input name="adi" type="text" id="adi" size="35" /> </label></td> </tr> <tr> <td><span class="style13">Soyadı</span></td> <td><label> <input name="soyadi" type="text" id="soyadi" size="35" /> </label></td> </tr> <tr> <td><span class="style13">E-posta Adresi </span></td> <td><label> <input name="eposta" type="text" id="eposta" size="35" /> </label></td> </tr> <tr> <td><span class="style13">Telefon Numarası </span></td> <td><label> <input name="tel" type="text" id="tel" size="20" /> </label></td> </tr> <tr> <td valign="top"><span class="style13">Adres Bilgileri </span></td> <td><label> <textarea name="adres" cols="50" id="adres"></textarea> </label></td> </tr> <tr> <td><span class="style13">İl/İlçe</span></td> <td><label> <input name="il" type="text" id="il" size="23" /> - <input name="ilce" type="text" id="ilce" size="25" /> </label></td> </tr> <tr> <td><span class="style13">Ülke</span></td> <td><label> <input name="ulke" type="text" id="ulke" /> </label></td> </tr> <tr> <td valign="top"><span class="style13">Mesajınız</span></td> <td><label> <textarea name="mesaj" cols="50" id="mesaj"></textarea> </label></td> </tr> </table> <p> </p> <div id="Layer36"> <label> <input type="submit" name="Submit" value="Formu Gönder" /> </label> </div> <p> </p> <p> </p> </form> |
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. İletişim Formu Sorunu öncelikle gönderme kısmı olan bir script kullanmanda fayda var.... |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. İletişim Formu Sorunu Öncelikle cvp verdiğiniz için teşekkür ederim. Aslında sorun şu ki nette ararştırdığım ve çıkan sonuçlara göre hazırladığım index.php scriptini kendi html sayfamdaki forma göre uyarladım ve ftp sunucuma gönderdim, ancak submit butonuna tıkladığımda işlem yapıp beni index.php sayfasına yönlendiriyo ama çıkmasını istediğimn "mailiniz başarıyla gönderilmiştir" mesajı yerine boş bir sayfa çıkıyo ve mailime herhangi bir msj gelmiyo. Dediğiniz şekilde de bir deniycem bakalım sonuç ne olacak. Tekrardan ilginize teşekkür ederim. Saygılar |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. İletişim Formu Sorunu Dediğinizi de denedim ama ya kodlamalarda bir hata var ya da başka bir sorun var. Çözemedim :( php uzantısı için kodlama şu şekilde. |
|
|
|
|
| |
|
|
Mesaj: Ynt. İletişim Formu Sorunu Localde smtp kurulu olmadığından dolayı çalışmaz. Server da çalışır |
|
|
|
http://www.uniyasam.org *** |
Şu anda: 9 ziyaretçi siteyi geziyor.
Sitemizden indirdiğiniz eklentileri nasıl yükleyeceğinizi ve kullanacağınızı bilmiyorsanız bu makaleden başlayabilirsiniz. Genel olarak Dreamweaver eklentileri üzerine kısa bir yazı buyrun...